Padėkos mokytojams

  • Paskelbė : Laima Juodagalvienė
  • Paskelbta: 2023-10-12
  • Kategorija: Didžiuojamės

Tai nuo Tavęs čia taip šviesu,

Nuo žodžio, šitaip pasakyto,

Nuo pagalvojimo balsu:

Turbūt ne dėl savęs esu –

Esu turbūt dėl kieno nors kito.

                           Justinas Marcinkevičius

 

Minint Tarptautinę mokytojų dieną Švenčionių miesto kultūros centre ne tik iškilmingai apdovanoti rajono pedagogai – Metų mokytojai, bet ir įteiktos padėkos mokytojams už įvairiapusę pedagoginę veiklą, aukštus mokinių pasiekimus, kūrybiškai organizuojamą ugdymo procesą, kitą inovatyvią veiklą.

Padėkos įteiktos šiems mūsų gimnazijos mokytojams:

Irinai Burokienei, fizinio ugdymo mokytojai metodininkei – už socialinių projektų įgyvendinimą gimnazijoje, propaguojant fizinį aktyvumą, įvairių sporto varžybų organizavimą ir mokinių parengimą varžyboms.

Laimutei Gumovskajai, matematikos mokytojai metodininkei – už atsakingą darbą gerinant mokinių matematikos pasiekimus ir gerosios darbo patirties sklaidą.

Rimantei Nekraševičienei, anglų kalbos mokytojai – už aktyvų dalyvavimą programoje „Tyrinėjimo menas: mokomės bendruomenėje“  ir mokinių kritinio mąstymo bei kūrybingumo gebėjimų ugdymą.

Lilijai Rutkovskajai, biologijos mokytojai metodininkei – už kruopštų, nuoširdų pedagoginį darbą, kūrybiškumą ir iniciatyvumą organizuojant ugdymo karjerai veiklas bei savanoriškos veiklos gimnazijoje koordinavimą.

Andželai Trasevičienei, specialiojo ugdymo mokytojai, mokytojo padėjėjai – už atsakingą pedagoginę veiklą, kūrybiškai organizuojamą ugdymo procesą, orientuotą į kiekvieno mokinio individualius gebėjimus, nuoširdų rūpestį ir dėmesingumą įvairių poreikių mokiniams.

Sveikiname visus mokytojus ir linkime kūrybinės sėkmės vedant ugdytinius pažinimo keliu. Tegul nuoširdus mokinių žodis, miela šypsena, dėkingas žvilgsnis bus geriausia dovana jums ne tik Tarptautinės mokytojų dienos proga, bet ir kasdien.

Nuotraukos:
Lijana Bojarunecienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas