Įteiktos padėkos mokytojams

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2022-10-06
  • Kategorija: Sveikinimai

Minint Tarptautinę mokytojų dieną Švenčionių miesto kultūros centre ne tik iškilmingai apdovanoti rajono pedagogai – Metų mokytojai, bet ir įteiktos padėkos mokytojams už įvairiapusę pedagoginę veiklą, aukštus mokinių pasiekimus, kūrybiškai organizuojamą ugdymo procesą, kitą inovatyvią veiklą.

Padėkos įteiktos šiems mūsų gimnazijos mokytojams ir vadovams:

Rimai Razmienei, gimnazijos direktorei, už puikų vadybinį darbą.

Astai Abramovičienei – už įvairiapusę pedagoginę veiklą, aukštus mokinių pasiekimus matematikos valstybiniame brandos egzamine, mokinių verslumo skatinimo projekto „be better“ įgyvendinimą gimnazijoje.

Dovilei Maslianikienei – už aktyvų pedagoginį darbą, geranorišką metodinę veiklą bei aukštus mokinių anglų kalbos pasiekimus valstybiniame brandos egzamine, rajono olimpiadoje.

Danguolei Vaškinėlienei – už atsakingą pedagoginį darbą ir mokinių parengimą etnokultūriniams renginiams.

Jolantai Šisterovai – už kūrybiškai organizuojamą ugdymo procesą, puikius technologijų brandos egzamino mokinių pasiekimus, mokyklos bendruomenės vertybių puoselėjimą, atsakingą požiūrį į jai deleguotas veiklas.

Jolitai Žemienei – už ryžtą ir pagalbą padedant iš ukrainos atvykusiems mokiniams mokytis lietuvių kalbos, pažinti mūsų tautos kultūros paveldą ir gyvąją tradiciją.

Marijai Gučienei – už kūrybingą, rezultatyvią pedagoginę veiklą, puikų parengimą informacinių technologijų valstybiniam brandos egzaminui, rajono bei šalies olimpiadoms.

Onai Barkuvienei – už kruopštų bei kryptingą pedagoginį darbą, aukštus mokinių pasiekimus lietuvių kalbos ir literatūros valstybiniame brandos egzamine, rajono olimpiadoje.

Janinai Dindienei – už gebėjimą ugdymo procesą orientuoti į kiekvieno vaiko individualius gebėjimus, motyvuojantį ugdymą skatinančius metodus, padedančius mokiniams sėkmingai dalyvauti įvairiuose rajono ir šalies projektuose bei konkursuose.

Jurgitai Urbanavičienei – už atsakingą pedagoginį darbą, mokinių individualios pažangos matavimo ir įsivertinimo būdų įvairovę.

Oksanai Gončarovai – už profesionalų, nuoširdų darbą ugdant mokinių gamtamokslines kompetencijas, dalyvavimą gamtosauginėse akcijose ir projektuose, vadovavimą ekologiniam klubui „Žuvėdra“ ir aktyvią jo veiklą puoselėjant bei saugant gamtą.

Teresai Godlevskienei – už socialinės pagalbos organizavimą gimnazijoje, nuoširdų dėmesį mokinių problemoms ir jų sprendimą, bendradarbiavimą su socialiniais partneriais.

Jurgitai Petrovičienei – už svarų indėlį kovojant su koronaviruso COVID-19 pandemija ir jos padariniais, organizuojant pabėgėlių iš Ukrainos ugdymą.

Tatjanai Šalakitskajai – už svarų indėlį kovojant su koronaviruso COVID-19 pandemija ir jos padariniais, organizuojant pabėgėlių iš Ukrainos ugdymą.

Sveikiname visus mokytojus ir linkime kūrybinės sėkmės vedant ugdytinius pažinimo keliu. Tegul šilti mokinių žodžiai ir geri jausmai sušildo jūsų širdis.

Puiki Mokytojų dienos staigmena – gimnazijos vyrų mokytojų atliekama daina „Jau ruduo“. Dėkojame jums už šią šiltą ir mielą dovaną, kuri niūrią ir šlapią dieną pavertė šviesia ir spalvinga.

Nuotraukos Aušrinės Labogaitės (IIIa kl. mokinės)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas