Sveikiname nominantus

  • Paskelbė : Laima Juodagalvienė
  • Paskelbta: 2024-02-20
  • Kategorija: Sveikinimai

Švenčionių miesto kultūros centre vasario 15 dieną vykusiame Lietuvos valstybės atkūrimo dienos minėjime tradiciškai įteiktos Švenčionių rajono savivaldybės mero Rimanto Klipčiaus padėkos ir nominacijos asmenims, nusipelniusiems savo darbais ir indėliu Švenčionių rajono labui. Nominacijas įteikė savivaldybės vicemerė Violeta Čepukova.

Sveikiname Iriną Burokienę, Švenčionių profesinio rengimo centro ir Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos fizinio ugdymo mokytoją metodininkę, sporto trenerę, turinčią sporto bakalauro laipsnį ir mokytojo kvalifikaciją, gavusią Švenčionių rajono savivaldybės mero Rimanto Klipčiaus nominaciją. Nominacija įteikta už pasiekimus kūno kultūros ir sporto plėtros srityje. Irina Burokienė asmeniniu pavyzdžiu bei neblėstančia energija skatina ir įkvepia rinktis aktyvesnį, sveikesnį, įdomesnį gyvenimo būdą, organizuoja įvairius sveikatos ugdymo renginius ne tik mokiniams bei tėvams, bet ir visai bendruomenei. Irinos Burokienės ugdytiniai nuolat dalyvauja rajono, šalies varžybose.

Irina Burokienė – įvairių projektų organizatorė ir dalyvė, Švenčionių rajono savivaldybės Kūno kultūros ir sporto tarybos narė, vertinama už indėlį populiarinant moterų sportą Švenčionių rajone, glaudų bendradarbiavimą su Strūnos socialinės globos namais siekiant neįgaliųjų gerovės.

Sveikiname Virgilijų Cicėną, Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos biologijos vyresnįjį mokytoją, gavusį Švenčionių rajono savivaldybės mero Rimanto Klipčiaus padėką už istorinės atminties kūrimą fotografijose įamžinant kultūrinę ir socialinę Švenčionių bendruomenės veiklą.

Didžiuojamės savo bendruomenės nariais, žavimės jų energija, noru padėti savo rajono žmonėms, juos džiuginti, linkime ir toliau išlikti šio krašto šviesuliais.

Informacija parengta pagal https://svencionys.lt/2024/02/19/vasario-16-oji-nominaciju-uz-nuopelnus-svencioniu-rajonui-teikimas/

Nuotraukos iš https://svencionys.lt/2024/02/19/vasario-16-oji-nominaciju-uz-nuopelnus-svencioniu-rajonui-teikimas/

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas