Aplinkosaugos konkurso „Žalioji odisėja 23“ finalas

Lapkričio 29 d. IIIc klasės mokinės Augustė (komandos kapitonė), Aistė, Brigita, Akvilė, Justina ir Ieva, komandos „Žuvėdra“ narės,  dalyvavo aplinkosaugos konkurso „Žalioji odisėja“ finale.

„Įveikusios ilgą ir nelengvą projekto kelią, kuris prasidėjo dar vasario mėnesį, kartu su 14 kitų komandų iš visos Lietuvos dalyvavome finale, vykusiame Vilniaus oro uosto konferencijų centre. Finale, susidedančiame iš trijų etapų, mums teko įveikti 40 viktorinos klausimų apie įvairias ekologines aktualijas ir problemas. Antroje dalyje skaičiavome pakuočių paliekamą CO2 pėdsaką. Paskutiniame finalo etape, patekusios tarp geriausių komandų, atsakomybę perleidome komandos kapitonei Augustei, kuri „blic“ turnyre pademonstravo rūšiavimo sugebėjimus. Nekantriai laukdamos rezultatų stebėjome magijos triukų meistro Manto Wizard pasirodymą ir netgi jame dalyvavome. Lauktieji rezultatai mūsų nenuvylė ir, pasipuošusios ekologiškais trečiosios vietos medaliais, pagamintais iš perdirbtų panaudotų riedlenčių, su šypsenomis patraukėme namų link.

Konkurso metu ne tik smagiai praleidome laiką, bet ir nemažai sužinojome. Išmokome saugoti, tausoti aplinką ir ja rūpintis. Nuo šiol tvarumas atsispindės kiekviename mūsų žingsnyje. Tikimės, kad juo susidomėsite ir jūs!

Nuoširdžiai dėkojame projekto ,,Žalioji odisėja 23“ mokytojai koordinatorei, ekologinio klubo „Žuvėdra“ vadovei Oksanai Gončarovai, taip pat mus lydėjusiai mokytojai Ramunei Skripskaitei Li ir šauniems sirgaliams, ne tik važiavusiems kartu, bet ir stebėjusiems tiesioginę finalo transliaciją ir mus palaikiusiems.“

Ieva Povilėnaitė, IIIc kl.

Autorius:
Ieva Povilėnaitė III c klasė

Nuotraukos:
Ramunė Skripskaitė Li

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas