Respublikinio inkilų konkurso specialus apdovanojimas

Kartu su pavasariu sugrįžta ir paukščiai, todėl labai svarbu juos tinkamai pasitikti.

Šiemet Valstybinių miškų urėdija pakvietė Jaunųjų miško bičiulių būrelių narius dalyvauti konkurse ir pagaminti savo inkilus. Originaliausių inkilų autorių laukė Valstybinių miškų urėdijos įsteigti prizai.

Konkurso organizatoriai sulaukė darbų net iš 23  ugdymo įstaigų – lopšelių-darželių, pradinių ir pagrindinių mokyklų, progimnazijų, gimnazijų!

Valstybinių miškų urėdijos komisija inkilus vertino pagal skirtingas kategorijas: taisyklingiausias/geriausiai pagamintas, originaliausias/kūrybiškiausias; inkilas, į kurį įdėta daugiausiai darbo/apdovanojimas už pastangas, meniškiausias inkilas bei specialus prizas už idėją. Vertinimo komisiją sudarė VMU Gamtos apsaugos, gamtotvarkos, rekreacijos ir medžioklės skyriaus specialistas, gamtos fotografas, Lietuvos ornitologų draugijos narys Mindaugas Ilčiukas, Komunikacijos skyriaus specialistai Tautvydas Mažeika ir Iveta Janušauskaitė.

Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos 8b klasės mokinės Rovenos Rutkovskajos, JMB ekologinio klubo „Žuvėdra“ narės, inkilas-saulėgrąža, simbolizuojantis solidarumą su karo kamuojama Ukraina, apdovanotas specialiu prizu už idėją.

Rovena apdovanota Valstybinių miškų urėdijos įsteigtais prizais ir padėka.

Valstybinių miškų urėdijos padėkos žodžiai:

„Džiaugiamės ir dėkojame visiems Jaunųjų miško bičiulių sambūrio nariams už dalyvavimą inkilų gaminimo konkurse, ilgametę draugystę su miškininkais.“

Sveikiname Roveną su pergale!

 

 

Nuotraukos:
O. Gončarova, V. Cicėnas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas