Vilniaus universiteto renginys „Studentas vienai dienai“

  • Paskelbė : Laima Juodagalvienė
  • Paskelbta: 2023-10-30
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Spalio 23–27 dienomis Vilniaus universitete vyko tradicinis renginys „Studentas vienai dienai“. Grupelė III ir IV mūsų gimnazijos klasės mokinių turėjo galimybę išbandyti studento kėdę, susipažinti su dominančiomis studijų programomis ir stojimo tvarka. Naudinga ir įdomi  buvo VU dėstytojos doc. dr. Elzės Rudienės paskaita tema „Vartotojo elgsena skaitmeninėje erdvėje“. Klausydamiesi dėstytojo doc. A. Meškos paskaitos tema „Baudžiamojo proceso teisė“ gimnazistai kartu dalyvavo Baudžiamojo proceso inscenizacijoje. Informatyvi ir pamokanti buvo rinkodaros paskaita, kurią skaitė asist. dr. Rasuolė Andriulienė. Universitete mokiniai pabendravo su studentais ir susitiko su buvusia gimnazijos mokine Vakare Grigianec, kuri pasidalijo mintimis apie studijas. Renginys padėjo gimnazistams geriau įvertinti studijų perspektyvas, apsispręsti dėl tolesnių studijų.

Mokinių atsiliepimai apie renginį:

„Aš dalyvavau verslo informacijos vadybos studijų programos paskaitoje apie verslo komunikaciją socialinėse medijose. Paskaitą be galo įdomiai skaitė asist. dr. Justina Zamauskė. Jos metu sužinojau, kaip verslas, naudodamas socialinius tinklus, reklamuoja save. Studentai namų darbui gavo labai įdomią užduotį: pasinaudojant viena iš šio laikmečio populiariausių programėlių „TikTok“, sukurti pasirinkto verslo reklamą.“ Renata S. (IV gimn. kl.) 

„Šiandien teko dalyvauti VU atvirų durų dienos paskaitose „Vartotojo elgsena skaitmeninėje erdvėje“, kuri vyko VU Verslo mokykloje, ir ,,Rinkodara“, kuri vyko Komunikacijos fakultete. Iš tiesų buvo be galo įdomu pamatyti ir pajausti tą studentišką dieną universitete, patiko pabendrauti tiek su studentais, tiek su dėstytojais, be galo nustebino pati fakultetų aplinka – šios dienos įspūdžių daug ir jie be galo geri.“ Rūta V. (IV gimn. kl.)

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas