2023–2024 mokslo metų baigimo šventė

  • Paskelbė : Laima Juodagalvienė
  • Paskelbta: 2024-06-28
  • Kategorija: Renginiai

Visa jėga įsismarkavo vasara – kaip pašėlę vienas kitam nenusileidžia įvairiausių gėlių žiedai, vis nori pasirodyti vienas už kitą gražesnis, svaigina žydinčių liepų kvapas, vidurdienio karštis skubina lėkti prie vandens telkinio, pasinerti su visa jėga, atsigaivinti... Pats laikas trumpam atsisveikinti su mokykla ir mėgautis vasaros malonumais.

Birželio 26 d. gimnazijos mokiniai rinkosi į mokslo metų baigimo šventę, kurią vedė Brigita, Augustinas, Ugnė ir Justė. Šventėje dalyvavo ne tik mokiniai, mokytojai, gimnazijos administracija, bet ir mokinių tėveliai, seneliai, draugai. Gimnazijos kiemelis tapo panašus į iškylautojų stovyklavietę – visi jaukiai įsikūrė ant atsineštų užtiesalų ar lauko klasės suolų ir mėgavosi nuostabiomis akimirkomis. Pirmiausia pasveikinti ir apdovanoti tie, kurie mokslo metus baigė puikiais ir labai gerais įvertinimais. Šie mokiniai nusipelnė padėkos žodžių, nes visus metus ne tik patys stropiai ruošėsi pamokoms, bet dažnai padėdavo ir klasės draugams. Daug padėkų už įvairias veiklas šiandien mokiniams įteikta per klasės valandėles, kurios vyko prieš šią šventę.

Gera buvo klausytis mokinių atliekamų dainų, šokių, kurie puikiai įkomponuoti tarp nominacijų. Tai rodo, jog per metus mokiniai ne tik lankė pamokas, bet ir tobulino savo muzikinius, sportinius ar kitokius gebėjimus. Projekto „Metų klasė“ koordinatorės mokytojos Ona Jakubianec ir Lilija Rutkovskaja paskelbė šių mokslo metų rezultatus – daugiausiai taškų surinko ir geriausiomis tapo 5c ir Ib klasės. Kaip ir kasmet mokiniai turėjo galimybę balsuoti už mokinius ir mokytojus, kurie, jų manymu, yra nusipelnę nominacijų. Mokiniams įteiktos šios nominacijos: mokyklos Michael Jordanas, Zigmuko išminčius, Zigmuko šypsenėlė, spalvingiausias žmogus, Zigmuko Bethovenas, mados žvaigždė, stiliaus ikona. Atskirai nominuoti 5–8 ir I–IV klasių mokiniai. Mokytojų nominacijos (mokytojas angeliukas, mokyklos stiliaus ikona, mokytojas tėvas, mokytojas energijos šaltinis, mokytojas draugas) taip pat sulaukė daug plojimų, šypsenų  ir palaikymo. Išrinkta ir įsimintiniausia mokytojo pasakyta frazė.

Baigiantis šventei renginio vedėjai visiems palinkėjo puikių įspūdžių, gero poilsio, nepakartojamų akimirkų vasarą. Rugsėjo pirmą dieną vėl sugrįšime į savo klases, tik jau šiek tiek kitokie – daugiau patyrę, sužinoję, pailsėję, bet vis tokie pat smalsūs.

Kviečiame pasigrožėti šventės akimirkomis, užfiksuotomis socialinės pedagogės Tatjanos Šalakitskajos.

 

 

 

 

 

Nuotraukos:
Tatjana Šalakitskaja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas